Accesorii piscine

O piscina este o investitie pe termen lung, atat pentru tine, cat si pentru proprietatea ta. Unul dintre criteriile principale care ii determina pe cumparatori sa aleaga piscine din beton este libertatea de design pe care o confera. Ele sunt alegerea ideala pentru cei care-si doresc un proiect exclusivist, simplu sau complex. Pot fi construite in orice forma si culoare si pot fi dotate cu diferite accesorii speciale, astfel incat timpul petrecut in piscina casei tale sa se transforme intr-o adevarata experienta.

Accesorii piscine: de ce sa le alegi

Piscinele din beton pot fi dotate cu diferite accesorii, astfel incat sa te bucuri nu doar de momentele de relaxare, ci si sa-ti transformi piscina intr-un adevarat spectacol. Asadar, daca vrei ca scopul piscinei sa nu se rezume numai la inot, poti alege dintr-o gama variata de accesorii piscine, care nu doar ca vor adauga un plus de utilitatate, dar, in functie de tipul de accesoriu ales, poti transforma piscina in principala atractie a casei tale.

Accesorii piscine pentru relaxare

  • Turbo jet (Sistem de inot contra-curent)

Un sistem turbo jet este modalitatea cea mai eficienta de a transforma o piscina care nu te stimuleaza in niciun fel intr-una cu adevarat provocatoare! Sistemul turbo jet are acelasi efect asupra corpului ca o banda de alergat subacvatica, prin intermediul unui jet de apa puternic, reglabil.

  • Sistem de hidromasaj subacvatic

Sistemul de hidromasaj stimuleaza nivelul de constientizare a corpului, reduce nivelul de anxietate, induce un sentiment de bunastare si de relaxare celui care il incearca. Actiunea de barbotare este extrem de benefica si, in acelasi timp, atractiva, folosirea piscinei devenind o adevarata distractie.

  • Masaj cervical (Arc de apa)

Sistemul de cortina de apa este compus dintr-un arc larg prin care curge rapid un jet de apa, masand spatele, gatul si umerii. Acest accesoriu nu numai ca adauga „acel ceva” piscinei tale, dar iti va oferi un masaj cervical extraordinar de relaxant oricand vei simti nevoia de detensionare.

Accesorii piscine pentru efecte estetice spectaculoase

  • Cascada de perete

O cascada de apa va face experienta de a inota intr-o piscina mai placuta si mai incitanta si va fi punctul maxim de atractie al piscinei si al curtii tale! O astfel de cascada de apa va transforma peisajul intr-unul extrem de animat datorita elegantei sale si a combinatiei fascinante de efecte vizuale si sonore. Cu ajutorul cascadei de perete, piscina ta va prinde viata printr-un joc de sunete, miscare si o priveliste minunata!

  • Lumini subacvatice

Printr-o gama variata de solutii (halogen, led sau fibra optica) sistemul de iluminare creaza o ambianta complet diferita pentru piscina. Daca doriti sa inotati sau sa petreceti cu prietenii, sistemele de iluminare a piscinei va vor imbunatati experianta. Luminile cu led care isi schimba culorile aduc o valoare in plus piscinei. Cu ajutorul iluminatului subacvatic cu led sau perimetral cu fibra optica, poti sa te bucuri de piscina si in timpul noptii. Vizual, iluminatul piscinei este cea mai de efect optiune care poate fi adaugata unei piscine sau a unui spa.

 

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!

>
Share This