Modele de piscine

Daca te-ai hotarat sa instalezi o piscina in curtea casei tale, trebuie sa-ti cunosti toate optiunile. Noi iti punem la dispozitie 3 modele de piscine, astfel incat tu s-o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai bine, tie si casei tale.

In definitiv, o piscina este o investitie pe termen lung, iar alegerea pe care urmeaza s-o faci merita toata atentia ta, astfel incat sa fie facuta in deplina cunostinta de cauza.

Piscine cu skimmer sau modele de piscine clasice

In momentul de fata, cele mai populare modele de piscine sunt piscinele cu skimmer. Acest lucru se datoreaza, in principal, datorita raportului dintre calitate si pret, un aspect important pe care fiecare cumparator il ia in considerare atunci cand se hotaraste sa achizitioneze o piscina.

De asemenea, piscinele cu skimmer sunt o alegere ideala atat pentru interior, cat si pentru exterior, se potrivesc oricarui decor si pot fi personalizate in functie de preferinte. Astfel pisicina va capata designul si estetica pe care ti-o doresti.

Modele de piscine cu luciu de apa sau overflow

Modelele de piscine cu luciu de apa, cunoscute si sub numele de piscine overflow, sunt ideale pentru cladirile cu stil arhitectural modern. Datorita sistemului de colectare a apei cu care sunt dotate aceste modele de piscine, efectul estetic creat este unul deosebit, nivelul apei atingand nivelul marginii piscinei.

Aceste modele de piscine sunt, totodata, foarte usor de intretinut datorita faptului ca nivelul apei este acelasi cu cel al solului. Va fi, insa, necesara construirea unui canal de scurgere pentru a colecta apa deversata.

Piscine Infinity

Cunoscute si sub numele de negative edge pools, piscinele infinity sunt construite astfel incat cel putin una dintre margini (marginea negativa) sa se piarda in zare, dand impresia de continuitate. De multe ori ele se pot confunda cu albastrul cerului sau corpuri mai mari de apa, cum ar fi o mare sau un ocean.

Pe langa estetica lor spectaculoasa, piscinele infinitiy au si un avantaj major: costurile de intretinere sunt foarte reduse. Fiind dotate cu un sistem de circulatie a apei mai bun decat piscinele cu skimmere, apa care se revarsa in bazinul de colectare va fi filtrata si reintrodusa in piscina. Astfel, apa din piscina ta va fi in permanenta curata.

Share This