Piscina infinity

Piscina infinity

Piscina infinity, cunoscuta si sub numele de “vanishing edge pool” sau“negative edge pool”, aceasta varianta constructiva denumeste o piscina sapata, fara una sau mai multe margini. Impresia vizuala este una de continuitate creata intre apa din piscina si un element natural, de obicei o intindere mai mare de apa sau albastrul cerului.

Efectul este creat de apa care se revarsa peste una dintre aceste margini, astfel incat albastrul apei din piscina poate fi confunda cu albastrul cerului sau corpuri mai mari de apa, cum ar fi o mare sau un ocean. De cele mai multe ori, astfel de piscine sunt intalnite in locatii exotice, hoteluri exclusiviste si destinatii luxoase de pretutindeni.

Piscina Infinity – dincolo de limite

Cand spunem piscine Infinity spunem ultimele noutati in materie de design de piscine. Piscina cu margini infinite poate fi considerata o adevarata… mare personala, iluzia optica fiind una incredibila! Designul unei piscine Infinity necesita o inalta specializare si luarea in calcul a mai multor factori inainte de a incepe efectiv lucrarea. Este foarte important sa stabilim daca terenul permite o astfel de constructie si daca are potential pentru a oferi efectual vizual dorit.

Piscina Infinity – un spectacol infinit

Unele dintre cele mai uimitoare modele de piscine Infinity sunt cele care au in spate un lac, un golf sau o gradina. Fotografii cu astfel de piscine pot fi gasite in galeria foto.

Piscina Infinity ofera o mai buna circulatie a apei decat piscinele cu Skimmere, insa in acelasi timp este mai predispusa la pierderea de caldura, din cauza suprafetei mai mare de operare. In cazul in care terenul nu dispune de o gradina frumoasa, de un lac sau de un peisaj rural deosebit, puteti opta pentru una dintre urmatoarele variante: piscina-oglinda sau piscina cu luciu de apa. Intr-o piscina-oglinda, marginile negative (cele ascunse vederii) merg de jur imprejurul perimetrului piscinei. Costul in cazul unei piscine-oglinda este usor mai ridicat decat cel al unei piscine Infinity clasice – cu o singura margine negativa.

Doresti sa afli mai multe detalii despre serviciile oferite de Aqua Euro Consult? Completeaza formularul din dreapta si vei fi contactat/a de catre unul din specialistii nostri.

 

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!

>
Share This