Piscine cu luciu de apa (overflow) – moderne si elegante

Numele acestor piscine (overflow sau luciu de apa) vine de la faptul ca apa atinge nivelul marginii piscinei. Acest lucru creeaza un efect de continuitate care face piscina sa para mai mare decat in realitate, motiv pentru care o piscina la nivelul pardoselei este ideala pentru instalatii de interior.

Acesta caracteristica ofera piscinei si un aspect modern, potrivindu-se de minune cladirilor contemporane, cu linii curate.

Canalul perimetral specific piscinelor overflow poate fi acoperit in mai multe feluri.

Metoda conventionala si inca populara, economica si care nu necesita un efort mare de intretinere, este grilajul din plastic.

Pentru un aspect mai modern, poate fi utilizat si un grilaj din inox, iar daca decorul este unul traditional, va putem oferi grilaje de piatra, care se vor potrivi cu acesta. Pentru acest tip de piscine moderne, la nivelul pardoselei, folosim uneori si o fanta continua in jurul piscinei, care ofera un aspect discret si minimalist canalului. Gresia sau piatra folosite pentru a realiza canalul pot fi adaptate decorului, astfel incat tranzitia de la piscina la decor sa fie una naturala.

Piscine cu luciu de apa (overflow) – usor de intretinut
Datorita faptului ca nivelul apei intr-o astfel de piscina este acelasi cu cel al solului, este nevoie sa construim un canal de scurgere pentru a colecta apa deversata.

Datorita acestei structuri suplimentare si a detaliilor necesare pentru canalul de scurgere si pentru grilajele conexe, piscinele de acest tip sunt, de obicei, mai scumpe decat cele cu skimmer, dar calitatea justifica pretul.

Putem adauga, de asemenea, acoperiri automate sau o podea mobila pentru a face decorul mai sofisticat, pentru a economisi spatiu si a-l folosi intr-un mod mai eficient.

Sistemul de lumini cu LED-uri va transforma decorul intr-unul intim, atragator si elegant.

Doresti sa afli mai multe detalii despre serviciile oferite de Aqua Euro Consult? Completeaza formularul din dreapta si vei fi contactat/a de catre unul din specialistii nostri.

 

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!

>
Share This