Piscine cu skimmer (piscine clasice)

Cel mai popular model de piscina intalnit in Romania il reprezinta asa-numitele „piscine clasice” sau piscine cu skimmer, datorita raportului calitate – pret, unul mai bun decat in cazul piscinelor supraterane sau infinity. Acest design permite o constructie finisata cu liner pvc, mai ieftina decat ceramica si mai usor de realizat.

In cazul unei piscine cu skimmer, nivelul apei este, de obicei, cu 10 – 15 cm mai jos decat nivelul solului. In prezent, exista skimere care permit umplerea piscinei pana la 4-5 cm adancime fata de sol, dar intotdeauna va exista un decalaj intre marginea piscinei si nivelul apei.

Skimmerele sunt echipamente de aspiratie montate in partea superioara a peretilor piscinei, care capteaza stratul superior de apa.
Sistem piscina cu skimmer

Piscine cu skimmer – potrivite oricarui decor

O piscina cu skimmer este potrivita atat pentru interior, cat si pentru exterior si poate fi incadrata in orice decor, indiferent daca acesta este unul traditional sau unul modern. In general, partea de sus este finalizata cu o bordura din piatrta, in timp ce peretii si podeaua pot fi finisati cu placi ceramice, vitroceramica sau liner pvc.

Doresti sa afli mai multe detalii despre oferta Aqua Euro Consult pentru constructia de piscine cu skimmer? Completeaza formularul din dreapta si vei fi contactat/a de catre unul din specialistii nostri.

 

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!

>
Share This