Despre noi – Aqua Euro Consult

Noi, cei de la Aqua Euro Consult suntem, inainte de toate, specialisti in constructii de piscine si in servicii de instalare. Obiectul nostru de activitatea consta in proiectarea si construirea de piscine, spa-uri, camere cu aburi, saune, dusuri si vestiare in spatii de agrement cu apa. Iti vom oferi intotdeauna un sfat impartial si solutiile cele mai adecvate nevoilor tale.

De asemenea, putem oferi servicii de design de piscine, precum si consultanta si management de proiect pentru arhitecti, constructori si dezvoltatori de proprietati in ceea ce priveste constructia unei piscine sau a unui centru spa.

Experienta de peste 10 ani in constructii piscine

Activitatea noastra este cea mai obiectiva carte de vizita pe care ti-o putem pune la dispozitie. De-a lungul timpului am participat la dezvoltarea a peste 300 de proiecte, atat rezidentiale, cat si publice, din faza de consultanta si pana la cea de proiectare, respectiv executie (constructie, instalare, finisare). O parte din proiectele noastre le poti vizualiza consultand portofoliul nostru.

Valorile Aqua Euro Consult: calitate si durabilitate

La Aqua Euro Consult, fiecare piscina este proiectata si executata cu atentie sporita la detalii. Echipa noastra talentata va lucra alaturi de tine pentru a crea piscina perfecta, in concordanta cu specificul amplasamentului si cu stilul tau de viata.

Piscinele noastre sunt proiectate pentru a-ti oferi ani multi de bucurie, fara griji legate de intretinere. Pretuim fiecare client in parte, asigurandu-i cea mai buna experienta legata de detinerea unei piscine.

De aceea, Aqua Euro Consult iti ofera garantie pentru serviciile prestate si service post-garantie, control tehnic si servicii complete de intretinere a echipamentului de functionare, precum si pregatirea pentru iarna a piscinelor.

In cadrul activitatii sale, Aqua Euro Consult urmeaza o strategie de imbunatatire permanenta a calitatii serviciilor prestate, a garantiei si a service-ului post-garantie, urmarind sa asigure o reactie prompta si flexibila la cerintele fiecarui client.

Aqua Euro Consult detine atitudinea, educatia, formarea profesionala, experienta si viziunea necesare pentru a va transforma planurile in realitate, prin construirea unei piscine care sa iti ofere cele mai mari satisfactii in urma investitiei facute si prin simplificarea intregului proces de constructie.

Doresti sa afli mai multe detalii despre serviciile oferite de Aqua Euro Consult? Completeaza formularul din dreapta si vei fi contactat/a de catre unul din specialistii nostri.

 

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!

>
Share This