Servicii constructie si intretinere piscine

Oferim servicii de constructie si intretinere piscine si orice operatiuni adiacente de peste 10 ani in Romania. Ne-am specializat cu dedicatie si devotament, pentru a oferi servicii complete, inca din faza din proiectare si pana in faza de finisare si design.

De la piscine rezidentiale pana la piscine publice sau parcuri acvatice, dar si de la spa-uri pana la instalatii acvatice complexe, Aqua Euro Consult este o companie ce ofera servicii profesionale de consultanta, proiecte, executie si design!

Servicii complete de constructie si intretinere piscine

Gama noastra de servicii include:

 • Servicii de proiectare a piscinelor
 • Constructii piscine exterioare
 • Constructii piscine interioare
 • Intretinere piscine: curatare, servicii post-garantie, pregatire pentru iarna etc
 • Sisteme de curatare automata a piscinelor
 • Sisteme moderne de filtrare
 • Pardoseli mobile pentru piscine
 • Acoperiri automate pentru economisirea caldurii
 • Renovare pentru piscine vechi
 • Instalare placi ceramice si vitroceramice
 • Sisteme de dozare controlata a chimicalelor

Asadar, in tandem cu cele mai bune servicii, iti asiguram suportul nostru complet de-a lungul intregului proces, pana la finalizarea proiectului.

Servicii de consultanta

Decizia de a construi o piscina iti apartine, insa specialistii sunt singurii care-ti pot spune daca asteptarile tale sunt realiste si in concordanta cu spatiul de care dispui, iti pot oferi alternative, iti pot da noi idei sau iti pot prezenta o gama variata de posibilitati. Intr-o piata dezvoltata, optiunile sunt vaste, insa ai nevoie de specialisti care sa te ajute sa alegi varianta optima pentru tine, atat din punct de vedere al eficientei, al nevoilor tale, cat si al costurilor. La Aqua Euro Consult vei gasi o echipa de oameni experimentati si pasionati, care iti vor oferi consultanta pas cu pas.

Servicii de proiectare & design piscine

Odata ce am stabilit impreuna ceea ce iti doresti si ti se potriveste, faza proiectarii si a design-ului cad in sarcina noastra! Acordam atentie deosebita fiecarui proiect in parte, in care punem la bataie toata experienta si profesionalismul de care am dat dovadata in peste 10 ani de existenta, astfel incat sa fii multumit atat tu, cat si noi. Pentru ca un proiect reusit este cea mai mare satisfactie pentru noi si pentru clienti, aceasta este una din valorile principale ale companiei noastre: calitatea!

Servicii de intretinere psicine

Odata construita, o piscina va necesita intretinere periodica. Apeleaza la profesionisti care sa te indrume in acest sens, cu unelte, solutii si proceduri adecvate pentru tipul tau de piscina. Astfel, te vei bucura cat mai mult de piscina ta. Intretinerea este cruciala pentru rezistenta in timp, asa ca e nevoie de atentie sporita la acest detaliu. Durabilitatea este una dintre valorile noastre, asa ca ne-am specializat si in servicii de intretinere piscine, pentru satisfactia totala a clientilor nostri.

 

Iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune solutii pentru tine!

>
Share This