Constructia unei piscine necesita profesionalism, experienta, materiale de cea mai buna calitate si un proiect personalizat, bine pus la punct. Iti oferim toate acestea, completate de garantie pentru serviciile prestate, astfel incat sa te poti bucura fara griji de piscina ta.

Odata ce vei decide sa iti construiesti propria piscina cu Aqua Euro Consult, iti garantam din start ca vom fi langa tine la fiecare pas al proiectarii si al constructiei, astfel incat sa trasam impreuna cel mai bun proiect si sa reusim o constructie pe placul tau, care sa respecte in acelasi timp toate normele de calitate si functionalitate de care ai nevoie.

Procesul de constructii piscine in 10 pasi

Pentru ca suntem o echipa motivata si pasionata de munca pe care o facem, ne place sa ne informam clientii in detaliu despre fiecare pas necesar in constructia de piscine, tinand cont de faptul ca o comunicare eficienta este cheia spre succesul proiectului. Asadar, in domeniul constructii piscine, exista o serie de norme si actiuni etapizate, pe care le-am simplificat in 10 pasi pentru clientii nostri. Iata care sunt acestia:

  1. Excavarea pamantului
  2. Stabilirea formei si plasarea armaturii
  3. Turnarea cuvei din beton
  4. Amplasarea tubulaturii exterioare
  5. Finisarea interiorului cuvei din beton
  6. Realizarea instalatiei electrice
  7. Realizarea instalatiei hidraulice si a caminului tehnic
  8. Aplicarea finisajelor interioare (ceramica, liner, etc)
  9. Umplerea cu apa
  10. Tratamentul chimic initial

Constructii piscine in functie de model

Poti alege dintr-o gama variata de tipuri de piscine atunci cand decizi ca iti doresti propria piscina. Fiecare model poate fi adaptat in functie de spatiu, teren si gusturile sau bugetul clientului. Iata o clasificare a piscinelor in functie de model. Tu pe care ti-o doresti in incinta locuintei tale?

Piscine clasice

constructii-piscine

Piscine clasice sau piscine cu skimmer sunt printre cele mai populare, datorita raportului calitate – pret, fiind si cel mai usor si rapid de realizat. Nivelul apei este cu 10-15 cm mai jos decat nivelul solului, acest decalaj depinzand de tipul skimmerului.

Piscine overflow

constructii-piscine

Piscinele overflow mai sunt denumite sugestiv si „luciu de apa”.  De ce? Pentru ca apa atinge nivelul marginii piscinei, ceea ce creaza un frumos efect de continuitate, marind optic piscina si pretandu-se perfect pentru interior. Aspectul modern si minimalist se potriveste de minune constructiilor cu un stil arhitectural nou.

Piscine Infinity

constructii-piscine

Cunoscuta si sub numele de “vanishing edge pool” sau “negative edge pool”, acestei piscine ii lipseste… o margine. Sau mai multe. Avand un aspect spectaculos datorita iluziei optice pe care o creaza, piscina Infinity este o adevarata desfatare pentru privire.

Piscine hidromasaj

constructii-piscine

Hidroterapia este una dintre cele mai eficiente forme de tratament pentru artrita si dureri de spate, dar si o modalitate placuta de a-ti petrece timpul liber. Asadar, poti avea acest lux la tine acasa, daca optezi pentru o piscina cu aceasta functie.

piscina-din-beton-cu-skimmer
piscine-cu-latura-negativa
constructii-piscine
piscine-private

Share This