mituri-piscine

Iata cateva mituri si trucuri legate de detinerea si intretinerea unei piscine.

1. Nu-mi permit o piscina

A avea o piscina este mai usor decat iti inchipui. Exista numeroase optiuni de piscine la preturi rezonabile, perfecte pentru curtea ta! Tipul de piscina, materialul, accesoriile si amenanjarea pe care le vei alege vor determia pretul total al proiectului. De asemenea, trebuie sa tii minte ca o piscina te poate ajuta sa reduci alte cheltuieli, cum ar fi factura la energia electrica prin folosirea mai rara a aerului conditionat vara sau abonamentul la un bazin.

2. Curtea mea va fi distrusa o perioada lunga din cauza constructiei si va fi plina de muncitori

O intelegere corecta a procesului de constructie a unei piscine te va ajuta sa dezvolti asteptari realiste cu privire la perioada necesara finalizarii proiectului. Multe piscine sunt gata in doar cateva saptamani dar, evident, pot interveni factori neprevazuti cum ar fi conditiile meteorologice nefavorabile procesului de constructie.

3. Intretinerea piscinei este un proces costisitor si necesita foarte mult timp

Poti angaja oricand un profesionist care sa se ocupe de intretinerea piscinei tale, insa cu tehnologiile avansate de astazi te poti bucura de aceleasi rezultate intr-un timp mai scurt. De fapt, intretinerea unei piscine solicita mai putin efort decat intretinerea unei masini sau… a gazonului.

4. Imi este teama de accidente

Siguranta celor mici este pe lista noastra de prioritati atunci cand construim o piscina. Desi supravegherea unui adult este cea mai buna modalitate de a preveni accidentele, exista garduri, acoperiri si alarme care pot spori siguranta familiei tale. Unii experti sunt de parere ca piscinele au un rol important in salvarea vietii multor oameni deoarece copii invata de mici sa inoate sub supravegherea parintilor lor si astfel nu devin victime ale inecului.

5. Piscinele au nevoie in permanenta de reparatii

Inainte de a te decide asupra piscinei dorite, este indicat sa faci o mica cercetare si sa te informezi asupra longevitatii respectivului tip de piscina. Totusi, o ingrijire corespunzatoare a piscinei va preveni aparitia interventiilor neprevazute.

6. Ma tem sa nu fiu pacalit de un constructor necinstit

Ca in cazul oricarui alt proces de constructii, ar trebui sa soliciti referinte si sa vezi cateva lucrari realizate anterior de constructorul respectiv.

Share This