Constructii piscine din beton

Suntem o firma specializata in constructia de piscine din beton, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si am fost implicati in peste 300 de proiecte de piscine rezidentiale si publice. In urma acestora am dobandit cunostintele si profesionalismul necesar pentru a intruni toate asteptarile si dorintele clientilor nostri.

Odata ce vei decide sa construiesti propria piscina cu Aqua Euro Consult, iti garantam disponibilitatea noastra pentru o colaborare avantajoasa, astfel incat sa trasam impreuna cel mai bun proiect, care sa respecte in acelasi timp toate normele de calitate si functionalitate de care ai nevoie. Si pentru ca iti suntem alaturi de la prima schita a proiectului tau, iti punem la dispozitie etapele care trebuie urmate pentru construirea unei piscine din beton, astfel incat sa detii toate informatiile de care ai nevoie.

Constructie piscina din beton in 7 pasi

Pana sa trecem la faza de constructie propriu-zisa a piscinei, trebuie sa parcurgem cateva etape preliminarii obligatorii. Le vom prezenta in infograficul de mai jos pentru o mai buna intelegere:

Infografic constructie piscina beton

Pentru ca suntem o echipa motivata si pasionata de munca pe care o facem, ne place sa ne informam clientii in detaliu despre fiecare pas necesar in constructia de piscine, tinand cont de faptul ca o comunicare eficienta este cheia spre succesul proiectului. Asadar, in constructia unei piscine exista o serie de norme si actiuni etapizate, pe care le-am simplificat in 7 pasi pentru clientii nostri. Iata care sunt acestia:

Constructie piscina din beton: Pasul 1

Indiferent ce dimensiune si forma va avea piscina ta, pasii care trebuie urmati sunt, in ansamblu, aceeasi. Primul si cel mai anevoios pas in procesul de constructie al unei piscine din beton consta in marcarea si excavarea terenului. Sapaturile trebuie efectuate cu la o adancime cu 23, pana la 31 de cm mai mare decat adancimea pe care ti-o doresti pentru piscina, astfel incat sa compenseze pentru locul pe care il vor ocupa cuva din beton si finisajele interioare. In ceea ce priveste durata acestei etape, ea poate fi finalizata in 1, 2 zile.

Constructie piscina din beton: Pasul 2

Al doilea pas il constituie definirea formei si armarea piscinei cu fier beton. In timpul acestei etape se vor instala inclusiv echipamentele necesare functionarii piscinei cum ar fi tevile, scurgerea principala, skimmerele etc. precum si diferite accesorii.

Constructie piscina din beton: Pasul 3

Urmatoarea etapa o reprezinta turnarea betonului, care va fi distribuit cu unelte speciale, astfel incat sa nu existe denivelari, iar piscina sa capete forma dorita. Dupa turnarea cuvei, este necesara tratarea betonului pentru a se evita o uscare prematura. Acest proces poate varia ca durata in functie de dimensiunea si forma constructiei, precum si conditiile meteorologice. De cele mai multe ori, etapa nu dureaza mai mult de 14 zile.

Deoarece accesoriile pentru piscina sunt instalate in prealabil, se vor evita posibile scurgeri sau filtrari ale apei din piscina.

Constructie piscina din beton: Pasul 4

Proiectul pentru piscina din beton a prins deja contur, iar o data cu finalizarea acestei etape ne apropiem din ce in ce mai mult de momentul in care ii vei face inaugurarea. Dupa turnarea si tratarea betonului, va avea loc amplasarea tubulaturii exterioare si instalarea echipamentelor electrice, care ulterior vor fi testate de echipa de specialisti pentru a li se verifica functionalitatea.

Constructie piscina din beton: Pasul 5

Urmatorul pas il reprezinta finisarea marginilor piscinei din beton prin aplicarea pieselor de rebord. Foarte important este ca materialele alese pentru aceasta etapa nu doar sa confere o estetica placuta, dar sa fie, in acelasi timp, netede si antiderapante pentru a evita incidentele neplacute.

Constructie piscina din beton: Pasul 6

Urmatoarea etapa o reprezinta finisarea interiorului cuvei din beton, una dintre cele mai scurte etape, cu o durata aproximativa de 4-6 ore, urmand ca apoi piscina sa poata fi umpluta cu apa. Placarea cuvei poate fi realizata cu materiale la alegere, in functie de preferinte, cum ar fi placi din ceramica, mozaic, liner etc.

Constructie piscina din beton: Pasul 7

O data finisajul interior realizat, piscina poate fi umpluta cu apa, iar tu te poti bucura de momentele de relaxare mult asteptate. O data ce piscina a fost umpluta cu apa, este necesara pornirea echipamentelor mecanice. Specialistii nostri te vor instrui in folosirea corecta a tuturor echipamentelor necesare functionarii piscinei si iti vor clarifica orice nelamurire.

5/5 - (7 votes)
Share This