Servicii intretinere

Daca vrei sa-ti construiesti o piscina sau detii deja una, trebuie sa stii ca ai nevoie de servicii de intretinere profesioniste.

Odata ce ai introdus o piscina in amplasamentul casei tale, exista o serie de aspecte de care trebuie sa tii cont, fie ca vorbim despre piscini exterioare sau piscini interioare: analiza apei si mentinerea unui HP neutru important atat pentru sanatatea ta, cat si pentru durabilitatea materialelor din care a fost construita piscina, curatarea si dezinfectarea apei cu produse specifice, tratament impotriva formarii algelor in cazul piscinelor exterioare si alte interventii in cazul unor situatii speciale.

Aqua Euro Consult pune la dispozitie toate aceste servicii, precum si garantie pentru serviciile prestate si service post-garantie, control tehnic si servicii complete de intretinere a echipamentului de functionare, precum si pregatirea pentru iarna a piscinelor.

In cadrul activitatii sale, Aqua Euro Consult urmeaza o strategie de imbunatatire permanenta a calitatii serviciilor prestate, a garantiei si a service-ului post-garantie, urmarind sa asigure o reactie prompta si flexibila la cerintele fiecarui client.

Share This