Preturi piscine. Am ajuns din nou la aceeasi intrebare: cat costa o piscina?

Fiecare vrea sa obtina cel mai bun pret pentru o piscina, in special in economia zilelor noastre. Pericolul in a alege cel mai mic pret pentru o piscina este ca, de obicei, primesti un produs inferior calitativ.

Cele mai bune preturi piscine: informeaza-te!

Cel mai bun lucru pe care il poti face daca doresti sa achizitionezi o piscina este sa te informezi. In special pe internet gasesti foarte multe informatii legate de preturi piscine, si nu numai. Inainte sa soliciti un pret pentru o piscina este indicat sa te informezi. Cu siguranta fiecare constructor isi promoveaza produsul sau, iar informatiile gasite pe internet nu sunt tocmai impartiale. Insa cel putin vei sti ce intrebari sa pui atunci cand va fi momentul. O piscina este o investitie semnificativa asa ca fii sigur ca pretul produsului achizitionat reflecta nevoile si dorintele tale.

cat-costa-o-piscina

Preturi piscine: compara merele cu perele!

Asigura-te ca primesti un deviz scris. Cu cat contine mai multe informatii, cu atat mai bine. Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand analizezi pretul unei piscine:

  • Ce tip de filtrare este inclus
  • Cate skimere, jeturi, sifoane, etc. sunt prevazute
  • Este inclus iluminatul?
  • Pretul piscinei include si lucrarile de constructie?
  • Ce tip de constructie este inclus
  • Pretul piscinei cuprinde si sapatura ?
  • Bordura piscinei si amenajarea plajei sunt incluse in pretul piscinei?

Chiar daca lista nu este completa, intentia este clara: cand compari preturile piscinelor, fii sigur de ceea ce contine fiecare (specificatii, dotari, accesorii).

Preturi piscine: totul depinde de tine

De cele mai multe ori, diferanta dintre o piscina reusita si o durere de cap esti chiar tu! Tine minte ca intotdeauna poti gasi un pret mai mic pentru o piscina. Daca acest pret mai mic include tot ceea ce iti doresti, minunat. Cu totii ne dorim sa facem o “afacere” la fiecare produs cumparat. Incearca insa sa te asiguri ca pretul pe care il platesti pentru piscina reflecta calitatea solicitata.

Multumim pentru vot!
Share This